Eerder dit jaar trakteerde Lucasfilm ons op Forces of Destiny. Acht korte filmpjes met de dames van Star Wars in de hoofdrol. In de komende maand worden er daar nog eens acht aan toegevoegd. Bekijk nu vast een voorproefje in Forces of Destiny trailer 2.

Forces of Destiny zal in de VS worden uitgezonden in twee half uur durende specials op 1 en 29 oktober. Beide specials zullen 4 oude en 4 nieuwe afleveringen bevatten. Na de uitzending in Amerika zullen de filmpjes op Youtube belanden, waar ook wij ze kunnen bewonderen. Zes van de acht nieuwe shorts zijn al bekend. Namelijk:

Newest Recruit

Sabine probeert haar voormalige partner in crime Ketsu Onyo over te halen naar de kant van de rebellen, maar de missie is ingewikkelder dan gedacht.

Starfighter Stunt

Ahsoka leert Padmé de fijne kneepjes van het vliegen in een Naboo Starfighter.

Tracker Trouble

Rey en Chewbacca verwijderen een tracker van de Falcon.

Teach You, I Will

Anakin geeft een gefrustreerde Ahsoka les in het vechten met twee lightsabers. Yoda komt tussenbeide en leert haar een waardevolle les.

Accidental Allies

De paden van Sabine en Jyn kruisen terwijl ze op de vlucht zijn voor stormtroopers.

An Imperial Feast

Leia dwingt Han om rantsoenen te halen om de Ewoks mee te voeren.

 

Over de auteur

Filmrecensent & Redacteur

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.