Foto door: Flickr/Dick Thomas Johnson

Kylo Ren verschijnt opnieuw in Undercover Boss-parodie

Adam Driver was zaterdagavond weer te zien bij het satirische programma Saturday Night Live, in een parodie op Undercover Boss. Dit keer ging Ren als stagiair aan de slag op ‘Star Destroyer H17’.

In 2016 was Adam Driver te zien als Kylo Ren bij een parodie op Undercover Boss. Voor wie dit programma niet kent: Hierin is te zien hoe de topmannen van grote bedrijven ‘undercover’ gaan bij hun personeel, om te zien hoe medewerkers het bedrijf ervaren en wat voor misstanden er mogelijk spelen.

Bij het satirische sketchprogramma Saturday Night Live vertolkte Adam Driver zijn rol als Kylo Ren, terwijl de Ren ging toen undercover bij zijn werknemers op Starkiller Base als ‘Matt the Radar Technician’. De clip ging viraal en Matt verscheen als onofficiële actiefiguren en fan-art.

Afgelopen zaterdagavond bracht Driver Ren weer terug in Undercover Boss. Dit keer voegde Ren zich tussen zijn stormtroopers als ‘Randy the Intern’ op een First Order Star Destroyer. Immers, sinds de laatste ‘uitzending’ heeft Ren het nogal druk gehad met wat ‘persoonlijk drama‘ (zoals the zien in de Sequel Trilogy), waardoor hij niet de beste baas is geweest. Nu is het tijd voor de Supreme Leader om zich weer te verkleden en zich tussen het personeel te voegen.

Zie hier de originele sketch met Matt the Radar Technician:

Foto bij dit artikel is gemaakt door Dick Thomas Johnson en gepubliceerd op Flickr.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!