Damon Lindelof

Gerucht: Star Wars film van Damon Lindelof begint filmen in april

Een aankondiging op Star Wars Celebration lijkt een zekerheidje!

Zoals in onze laatste HoloNet Gemist van 2022 werd vermeld gaat er al langer een gerucht rond dat er een Star Wars film in 2023 zal worden geproduceerd. De opnames gaan mogelijk eerder van start dan we denken!

Volgens World of Reel zal de film van de hand van Damon Lindelof en zijn regisseur Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) in april beginnen met filmen. Volgens de site zal de film zich afspelen in het tijdperk van de sequel trilogy, met nieuwe personages in de hoofdrol. Wel zullen er daarbij ook personages uit de laatste trilogie terugkeren om in de nieuwe film te verschijnen. Wie dit zouden zijn is niet bekend, maar de Star Wars fans zullen zich uiteraard afvragen of dit betekent dat we nu al Rey, Finn, Poe, Chewbacca en/of anderen gaan terugzien in een Star Wars bioscoopfilm.

Star Wars personages uit de sequel trilogy keren terug?

Lindelof zou nog druk bezig zijn met het schrijfwerk van de nieuwe film, samen met Justin Britt-Gibson. Mocht er iets van dit gerucht waar zijn en de film inderdaad al over enkele maanden start met opnemen, lijkt een aankondiging met aanwezige cast op Star Wars Celebration (7-10 april) onvermijdelijk. De afgelopen jaren hebben we wel vaker filmnieuws te horen gekregen dat achteraf toch niet bleek te kloppen, maar zo concreet iets horen over dat het starten van de opnames niet ver van ons verwijderd zou zijn is nog niet eerder voorgekomen sinds de productie van The Rise of Skywalker (2019).

Hoe klinkt dit nieuws jullie in de oren, zijn we blij met de keuze voor een Star Wars film in dit tijdperk waardoor bekende filmpersonages hun terugkeer kunnen maken? We horen het graag in onze Star Wars community, waar je tevens nog kans maakt op een Apple HomePod mini!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!