Boba Fett

THR: ‘Boba Fett spin-off in de maak met James Mangold als regisseur’

Solo: A Star Wars Story draait echt nét in de bioscoop en het gonst alweer van de geruchten omtrent nieuwe spin-offs. Eerder schreven we hier al over de Obi-Wan film en vannacht kwam The Hollywood Reporter met het nieuws dat er een stand-alone film omtrent de meest populaire premiejager Boba Fett in ontwikkeling is met James Mangold (Logan, Walk the Line) op de regisseursstoel. Het script zou geschreven worden door Mangold en Simon Kinberg (X-Men, Star Wars Rebels).

Enkele jaren geleden was het al de bedoeling dat Fett zijn eigen film zou krijgen, wat vervolgens werd afgeblazen toen de aangewezen regisseur Josh Trank buitenspel werd gezet na het floppen van zijn Fantastic Four reboot. Het plan leek vervolgens lang van de baan maar lijkt nu dus écht te gaan gebeuren.

Over de cast is nog niets bekend, maar de eerste acteur aan wie velen zullen denken zal Daniel Logan zijn die in 2002 te zien was als de jonge Boba in Attack of the Clones. Logan is inmiddels 30 wat een prima leeftijd lijkt om het Mandalorian armor weer te dragen en in Slave I te stappen.

Één ding is in ieder geval zeker: in het Star Wars wereldje is weer meer dan genoeg om over te speculeren de komende tijd!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!