Woody Harrelson

Woody Harrelson speelt mee in Han Solo Anthology film

De geruchten waren er al, maar nu is het dan echt officieel: Woody Harrelson zal te zien zijn in de aankomende Han Solo Anthology film!

De acteur die bekend is van o.a. The Hunger Games, True Detective, Now You See Me, Kingpin en Zombieland zal met zijn rijke ervaring aan tv- en filmrollen de cast komen versterken. De aankomende Han Solo film zal het verhaal vertellen van een jonge Han Solo, nog jaren voordat hij Luke Skywalker en Ben Kenobi zou tegenkomen op Tatooine in A New Hope. Regisseurs Phil Lord en Christopher Miller hadden er het volgende over te zeggen: “We couldn’t be more excited to work with an artist with as much depth and range as Woody. His ability to find both humor and pathos, often in the same role, is truly unique. He is also very good at ping pong.”

Naast Woody Harrelson is reeds eerder bekendgemaakt dat Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian) en Emilia Clarke hun opwachting in de film zullen maken.

Han Solo: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een jonge Han Solo voordat hij bij de Rebellen betrokken raakte. De film wordt geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller. Momenteel wordt de film in mei 2018 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!