Twee volledige scenes uit ‘Solo’ nu al te bekijken!

Star Wars fans wereldwijd weten het: vandaag is het 4 mei – oftewel May the fourth – en deze dag staat internationaal natuurlijk bekend als Star Wars dag! Verder is deze dag bijzonder omdat vandaag de kaartverkoop van de aankomende Solo film van start is gegaan bij grote bioscoopketens zoals Pathé, Kinepolis en VUE. Tot slot zijn er nieuwe beelden verschenen uit Solo, bekijk ze snel hieronder! Het duurt nog maar 19 dagen voordat Solo: A Star Wars Story in de bioscopen te zien zal zijn.

Allereerst een speciale 360 graden scene waarin we getuige zijn van het legendarische Sabacc-spel waarin Lando de Millennium Falcon aan Han verspeelt! (Tip: beweeg je muis over het scherm om de camera te draaien of draai je telefoon rond)

Verder zien we hoe Chewbacca, Qi’Ra en Han in de Millennium Falcon vliegen en Chewbacca laat zien dat hij gekwalificeerd is om co-piloot te zijn!

Solo: A Star Wars Story staat gepland voor een release op 23 mei 2018. De film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan, en de regie wordt door Ron Howard op zich genomen. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson (Beckett), Emilia Clarke (Qi’ra), Thandie Newton (Val), Phoebe Waller-Bridge (L3-37) en Joonas Suotamo (Chewbacca) zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!