Thandie Newton in de Han Solo film?

Eerder deze week meldden we al dat Phoebe Waller-Bridge onderhandelde over een rol in de Han Solo film. Nu blijkt dat er nog iemand op het punt staat om haar handtekening onder een contract te zetten. Variety heeft namelijk Thandie Newton aan de film gelinkt.

Newton maakt momenteel furore met haar rol in de hitserie Westworld, waar ze nominaties voor verschillende awards voor kreeg. Verder had ze rollen in Mission: Impossible II Pursuit of Happyness, en een bekroonde rol in Crash.

Na Emilia Clarke en Phoebe Waller-Bridge zou Thandie Newton de derde vrouw met een grote rol in deze film zijn. Maar ook de heren zijn goed vertegenwoordigd met Alden Ehrenreich (Han), Donald Glover (Lando), en Woody Harrelson.

De voorlopig ongetitelde Han Solo-film staat gepland voor een release in 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en geregisseerd door het duo Phil Lord en Chris Miller. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als het iconische personage Han Solo. Ook Donald Glover – als Lando – , Woody Harrelson en Emilia Clarke zullen in de film te zien zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!