Solo trailer maandag

Solo: A Star Wars Story is nog geen vier maanden van ons verwijderd. Toch is het enige dat we van de film gezien hebben het logo en een stel gelekte LEGO sets. Hier gaat echter snel verandering in komen. Alles wijst er namelijk op dat we maandag een korte teaser én een Solo trailer krijgen.

In de nacht van zondag op maandag is in Amerika de Super Bowl, hét sportevenement van het jaar. Zo’n 110 miljoen Amerikanen schakelen dan hun tv in. Traditiegetrouw is dit daarom dan ook de meest gewilde plek van het jaar om reclames uit te zenden. Volgens bronnen zal Disney ons op drie tv spots trakteren, waarbij Black Panther en Infinity War goede kandidaten zijn. Naar de derde Disney tv-spot wordt stevig gehint door Solo regisseur Ron Howard:

Het sportevenement zal van middernacht tot ongeveer 4 u ’s ochtends duren. Echte diehards die niet willen wachten tot de spots op Youtube verschijnen kunnen zelfs het hele evenement in de bioscoop zien: Meerdere ketens houden zondagnacht een Super Bowl voorstelling.

Super Bowl zendtijd is echter absurd duur. Daarom zal er voor gekozen worden om een langere versie van de Solo trailer later op de dag te tonen. Dit zal gebeuren bij de live ochtendshow Good Morning America, die ons voor vorige Star Wars films ook al trailers voor mocht schotelen. Dit had nog niet officieel bekend moeten zijn, maar… Iemand bij de ticketsite was niet heel subtiel.

Samenvattend:
In de nacht van 4 op 5 februari een teaser.
Maandag 5 februari de Solo trailer, tussen +/- 13:00 en 15:00.

Solo: A Star Wars Story staat gepland voor een release op 23 mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en de regie wordt door Ron Howard op zich genomen. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!