Solo première op 10 mei

Wij gewone stervelingen moeten nog twee weken wachten, maar voor een select gezelschap is het wachten donderdag voorbij. Dan is in Los Angeles namelijk de Solo première. De makers en sterren van de film zullen dan samen met andere beroemdheden en critici de eerste voorstelling van Solo: A Star Wars Story bijwonen.

Gelukkig blijven wij hier niet geheel met lege handen. In de nacht van 10 op 11 mei, om 02:00 Nederlandse tijd, zal men namelijk de livestream via StarWars.com kunnen bekijken. De presentatoren van de Star Wars Show, Andi Gutierrez en Anthony Carboni, zullen die avond cast en crew aan de tand voelen in interviews op de rode loper.

Wie niet zo lang op wil blijven, kan de stream op vrijdag 11 mei natuurlijk gewoon terugkijken. Tevens zullen sociale media dan volstaan met – hopelijk laaiend enthousiaste – reacties op de film.

Solo: A Star Wars Story staat gepland voor een release op 23 mei 2018. De film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan, en de regie wordt door Ron Howard op zich genomen. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson (Beckett), Emilia Clarke (Qi’ra), Thandie Newton (Val), Phoebe Waller-Bridge (L3-37) en Joonas Suotamo (Chewbacca) zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!