Becoming Solo featurette

Loop je nog niet warm voor Solo: A Star Wars Story? Gek, maar Lucasfilm heeft nog een maand om je over te halen, en dat proberen ze dan ook voluit. Zo hebben ze zojuist de Becoming Solo featurette vrijgegeven. Korte interviews met regisseur Ron Howard, schrijver Lawrence Kasdan, en acteurs Alden Ehrenreich, Donald Glover en Emilia Clarke. Dit doorspekt met beelden van de film, waaronder een aantal gloednieuwe shots. Bekijk de featurette hier, en scroll verder voor een ouderwetse Star Wars Awakens mini-breakdown!

We openen met een shot van een planeet. Zou best ook de opening van de film kunnen zijn, en daardoor gokken we op Corellia.
Hier zien we een lange-afstandsshot van een van Han’s speeder-achtervolging op zijn thuiswereld, de industriële planeet Corellia.
De iconische dobbelstenen uit A New Hope, The Last Jedi, en The Force Awakens deleted scenes gaan een opvallende rol spelen in Solo.
In het hol van misdaadbaas Moloch en zijn White Worms komt Han oog in oog met een, err.. white worm?
Later in de film bevalt het Han ook al niet wat hij ziet op zijn eerste uitzending als soldaat van de Empire naar de planeet Mimban.
Lando zegt dat hij Han leuk begint te vinden. Naast hem een alien die we in The Last Jedi ook al in een gok-etablissement konden zien.
In een van de meest herkenbare shots van Harrison Ford als Han houdt hij op geheel eigen wijze een beschuldigende vinger hoog. Alden doet dit hier nog eens dunnetjes over.

De trailers en/of onze breakdowns daarvan eerder gemist? Kijk ze hier en hier eens rustig na.

Solo: A Star Wars Story staat gepland voor een release op 23 mei 2018. De film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan, en de regie wordt door Ron Howard op zich genomen. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson (Beckett), Emilia Clarke (Qi’ra), Thandie Newton (Val), Phoebe Waller-Bridge (L3-37) en Joonas Suotamo (Chewbacca) zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!