Solo: A Star Wars Story
Solo: A Star Wars Story

Ron Howard bevestigt dat Solo zo goed als af is

De tumult achter de schermen bij Solo: A Star Wars Story zal bij iedereen bekend zijn. Nadat de oorspronkelijke regisseurs Philip Lord en Chris Miller de film verlieten, nam veteraan Ron Howard het stokje over. Gezien het late stadium waarin dit gebeurde, vlogen de geruchten over uitstel van de film in de rondte. Gelukkig is niets minder waar. Ron Howard veranderde de productie in een goed-geoliede machine. Met iets minder dan twee maanden tot de release is de film dan ook zo goed als af, zoals Howard hier op Twitter deelt.

De kwaliteit van Solo is hiermee natuurlijk nog niet gegarandeerd. Maar achter de schermen heerst momenteel een kalme en positieve sfeer, en dat kan alleen maar een goed teken zijn!

Solo: A Star Wars Story verschijnt 23 mei 2018 in de Nederlandse bioscopen. De film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Paul Bettany en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!