Deze planeten zitten in de Han Solo film

Nu de release van The Last Jedi steeds dichterbij komt zouden we bijna vergeten dat er over 7 maanden nóg een Star Wars film verschijnt: de nog titelloze Han Solo spin-off!

Over het exacte plot is nog steeds weinig bekend maar de doorgaans goed ingelichte site MakingStarWars kwam met enkele geruchten waaronder welke planeten we gaan zien. Hieronder een overzicht van de 5 planeten welke we – onder voorbehoud – in mei 2018 (als de film in première gaat) kunnen verwachten.

Tevens deed men een gooi naar de plot van de film. SPOILER ALERT dus!

Volgens MakingStarWars start de film op Corellia waar Han (Alden Ehrenreich) racet in speeders en pods. Vervolgens zien we een iets oudere Han en zijn mentor Beckett (Woody Harrelson) die gekleed als Imperial AT-AT commanders in een veldslag verwikkeld zijn. Ze worden in de boeien geslagen omdat ze weigeren iets kwaads te doen en belanden vermoedelijk op Kessel. Hier (spice mines of Kessel) komt Chewbacca in beeld en ze ontsnappen met hem. Later verschijnt Lando (Donald Glover) in de Falcon (met blauwe tinten) voor iets belangrijks…

  • Corellia

Verrassend? Niet echt. Corellia is zoals bekend de thuisplaneet van Han.

  • Iridium

Deze planeet -thuisbasis van ruimtepiraten- dook zo’n 35 jaar geleden voor het eerst op in een Star Wars strip.

  • Savareen

Een planeet die bekend staat vanwege… brandy!

  • Vandor

Rotsachtig en weinig over bekend. We laten ons verrassen.

  • Kessel

Dit mag geen verrassing zijn aangezien Ron Howard onderstaande foto op social media plaatste met de tekst ‘Spicey’

De voorlopig ongetitelde Han Solo film staat gepland voor een release op 25 mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en de regie wordt door Ron Howard op zich genomen. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!