Michael K. Williams

Michael K. Williams tekent voor Han Solo film

Het hing sinds enkele dagen al in de lucht, maar vandaag is het dan echt officieel aangekondigd: Michael K. Williams voegt zich bij de cast voor de aanstaande Han Solo film!

Dit meldt StarWars.com. Williams, die in Community al eerder (al zij het zeer kortstondig: 3 afleveringen) heeft samengewerkt met de eveneens bevestigde acteur Donald Glover, is volgens de laatste speculaties de gedoodverfde persoon om de rol van bad-guy in de tweede Star Wars stand-alone film op zich te nemen. Voor velen zal hij bekend staan om zijn kenmerkende rollen in HBO hitseries The Wire en Boardwalk Empire, echter is de man ook niet vies van het witte doek. Zo zagen we hem verschijnen in 12 Years a SlaveThe Gambler (waarvoor hij werd genomineerd voor een Black Reel Award als Outstanding Supporting Actor) en recentelijk nog de op de game gebaseerde verfilming van Assassin’s Creed.

Uiteraard zijn verdere details omtrent zijn verschijning in de Han Solo film niet bekendgemaakt, maar het feit dat er in korte tijd meerdere acteurs en actrices zijn aangekondigd illustreert wel dat Lucasfilm hard op weg is om de film inderdaad volgend jaar lente in de bioscoop te laten verschijnen. Op de 41e verjaardag van Star Wars, 25 mei 2018, zullen we kunnen zien of de cast de verwachtingen weet waar te maken!

De voorlopig ongetitelde Han Solo film staat gepland voor een release op 25 mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en geregisseerd door het duo Phil Lord en Christopher Miller. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover (als Lando Calrissian), Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Michael K. Williams en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!