Michael K. Williams op punt zich bij cast Han Solo te voegen

Het filmen is al begonnen, maar de Han Solo spinoff is nog niet klaar met topnamen aan de cast toevoegen. Variety meldt namelijk dat Michael K. Williams nu op het punt staat een contract te tekenen om in de nieuwste Star Wars-film te verschijnen. Eerder verklapte Variety al de betrokkenheid van Woody Harrelson, Thandie Newton, en Phoebe Waller-Bridge vóór hun officiële aankondigingen. Het is dus veilig om niet aan hun woord te twijfelen wat deze film betreft.

Michael K. Williams is vooral een ster op het kleine scherm, waar hij de show steelt in menig dramaserie. Vooral zijn rollen in The Wire en Boardwalk Empire gooien hoge ogen. Verder was hij vorig jaar te zien in The Night Of met Rogue One-ster Riz Ahmed. Ook met co-ster Donald Glover heeft hij al eens eerder gewerkt in Community.

Hiermee is de toch al imposante cast nog een stukje indrukwekkender geworden. Jonge talenten als Alden Ehrenreich, Donald Glover, en Emilia Clarke die worden bijgestaan door ervaren ouwe rotten Woody Harrelson en Michael K. Williams? Met de acteerprestaties zit het in ieder geval wel snor.

De voorlopig ongetitelde Han Solo film staat gepland voor een release op 25 mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en geregisseerd door het duo Phil Lord en Chris Miller. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Michael K. Williams en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!