Michael K Williams uit Han Solo film geknipt

In maart hadden we goed nieuws voor fans van The Wire en Boardwalk Empire. Toen voegde acteur Michael K Williams zich namelijk bij de cast van de aankomende Han Solo film. Jammer genoeg had hij die moeite net zo goed niet kunnen doen. Williams is namelijk niet beschikbaar voor de extensieve reshoots van de film. Daarom, zo meldt Deadline, is besloten dat zijn rol beter helemaal niet in de film voor kan komen.

Helaas is dit niet het eerste bericht over problemen op de set van Han Solo. Eerder werd regisseursduo Lord en Miller gebonjourd om plaats te maken voor veteraan Ron Howard. Dit heeft geleid tot vrij extensieve rewrites en reshoots. Nu blijkt dit dus niet alleen de actie, maar ook de acteurs te affecteren.

Het is echter niet alleen maar slecht nieuws wat de klok slaat. Het feit dat de reshoots niet op Williams konden wachten, betekent ook dat Lucasfilm erop gebrand is om de film in mei 2018 op het witte doek te krijgen. En hoewel ook de sets van The Force Awakens en Rogue One genoeg drama kenden, werden dat toch goede films. Wij hebben er vertrouwen in dat Lucasfilm het nog steeds voor elkaar kan krijgen om wederom een pareltje af te leveren.

Tot slot een citaat van Michael K Williams dat suggereert dat het hoofdstuk Star Wars voor hem nog niet persé is afgesloten.

“I don’t think that me not being in the Star Wars family is final. I left with a very good taste in my mouth about the whole family, and I hope that I left a good taste in their mouth. They’re a great group of people, the Lucas family.”

De voorlopig ongetitelde Han Solo film staat gepland voor een release op 25 mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en de regie wordt door Ron Howard op zich genomen. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!