De Han Solo film heeft een componist

In de Star Wars Show kondigde Lucasfilm vandaag aan dat de Han Solo film, die tot op heden nog steeds geen titel heeft, een componist heeft. John Powell is de derde persoon die, na John Williams en Michael Giacchino, de eer en verantwoordelijkheid op zich zal nemen om muziek te schrijven voor een live action Star Wars film.

John Powell is onder anderen bekend van de muziek die hij schreef voor de Jason Bourne films, Kung Fu Panda en How to Trail your Dragon. De muziek voor How to Train your Dragon was zelfs goed genoeg om hem een nominatie voor een Academy Award op te leveren.

Alles wijst er op dat Powell een goede keus is om deze zware taak op zich te nemen en we wachten met smart op mei volgend jaar, wanneer we de eerste Star Wars melodieën van zijn hand kunnen gaan beluisteren.

Acadamy Award genomineerde componist John Powell
Acadamy Award genomineerde componist John Powell

De Han Solo film staat gepland voor een release op 25 mei 2018. De film wordt geschreven door Lawrence en Jon Kasdan. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Michael K. Williams en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!