Gerucht: Lando in de Han Solo film?

In alle spanning rond die geweldige trailer gisteren zou je het bijna vergeten… Maar Rogue One is niet de enige Star Wars spinoff die komende jaren uit zal komen. Voor 2018 staat namelijk ook een nog ongetitelde film over Han Solo op de planning. Han is echter niet het enige bekende gezicht dat we in die film gaan zien. Chewbacca zullen we zeker gaan zien, en nu bericht The Wrap dat ook Lando in de Han Solo film zal zitten.

“the current code name in casting circles for young Lando is “Chance” — perhaps a reference to the character’s appreciation of cards and dice.”

Devin Faraci van Birth. Movies. Death. gaat zelfs nog een stap verder en noemt een acteur die de filmmakers volgens hem op het oog hebben: Donald Glover, bekend van de comedyserie Community, films als The Martian, en zijn rapcarrière als Childish Gambino.

Het snorretje lukt hem in ieder geval al.

Al vanaf Lando Calrissians eerste woorden in Empire Strikes Back weten we dat hij en Han goede vrienden zijn. De twee mannen hebben samen veel historie. En, zoals we weten, heeft Han zijn schip de Millenium Falcon zelfs van Lando gewonnen. Het zou dan ook geen verrassing zijn om het personage zijn opwachting in deze film te zien maken. Voorlopig is dit echter slechts nog een gerucht. Star Wars Awakens zal je natuurlijk op de hoogte houden als dit veranderd.

Word je blij van nieuws over Lando Calrissian? Lees dan nu ons exclusieve interview met acteur Billy Dee Williams van afgelopen december.

De voorlopig ongetitelde Han Solo-film staat gepland voor een release in mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en geregisseerd door het duo Phil Lord en Chris Miller. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als het iconische personage Han Solo.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!