Emilia Clarke
Emilia Clarke's personage zal waarschijnlijk de naam Kura dragen in de Han Solo film.

Emilia Clarke voegt zich bij cast van Han Solo film

Vandaag werd bekendgemaakt dat Emilia Clarke, voornamelijk bekend als Daenerys Targaryen uit Game of Thrones, een rol gaat spelen in de aankomende Han Solo film. Naast Alden Ehrenreich (Han Solo) en Donald Glover (Lando Calrissian) is Clarke nu de derde acteur wiens betrokkenheid bij de tweede Star Wars Anthology film is bevestigd. In tegenstelling tot eerder genoemde namen is het nog onduidelijk in wat voor rol we Clarke zullen zien. Hoewel het aannemelijk lijkt dat ze geen kleine rol zal hebben, zal het naar verwachting nog een flinke tijd duren voordat we hier meer over te weten komen.

Nu het zesde seizoen van Game of Thrones net een paar dagen in de winkel ligt, lijkt dit mij wel alvast een leuk nieuwtje om het weekend mee in te gaan! Wat vindt jij van Emilia’s uitstapje naar een galaxy far, far away?

Emilia Clarke
Emilia Clarke als Daenerys Targaryen in de serie Game of Thrones

Han Solo: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een jonge Han Solo voor hij bij de Rebellen betrokken raakt. De film wordt geschreven door Lawrence en Jon Kasdan, en geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller. De enige bevestigde acteurs zijn Alden Ehrenreich, die de jonge Han zal vertolken en Donald Glover, die een jonge versie van Lando Calrissian speelt. In mei 2018 wordt de film in de Nederlandse bioscopen verwacht.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!