Eerste Solo tv spot ‘Crew’ onthuld

Nog geen week geleden verscheen de volledige trailer van de aankomende Star Wars spin-off film Solo: A Star Wars Story en vandaag verschijnt alweer de eerste Solo tv spot! In deze tv spot zien we toch een aantal nieuwe beelden, waaronder Han Solo die de naam vraagt van een of andere Wookiee en waarin hij met deze zelfde Wookiee aan de Sabacc tafel zit. Ook zien we wat nieuwe droids en andere personages die we nog niet eerder hebben gezien.

We kunnen wel stellen dat de marketingcampagne van Solo inmiddels is losgebarsten en zullen in de komende weken nog wel vaker een Solo tv spot te zien krijgen. Met nog iets meer dan vijf weken te gaan voor deze tweede Star Wars spin-off begint het langzamerhand tijd te worden om je agenda eind mei vrij te houden voor de Star Wars film van 2018!

Solo: A Star Wars Story staat gepland voor een release op 23 mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en de regie wordt door Ron Howard op zich genomen. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson (Beckett), Emilia Clarke (Qi’Ra), Thandie Newton (Val Whom), Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo (Chewbacca) zullen in de film te bewonderen zijn.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!