Tarkin in Rogue One?

Om te vieren dat Rogue One tickets nu te koop zijn in Amerika, heeft Lucasfilm wederom een TV spot vrijgegeven. De focus is op Vader (de titel “Breath” geeft het al weg), maar hij lijkt een hele andere slechterik te bevestigen… We zien namelijk een achterhoofd dat wel heel erg lijkt op dat van wijlen Peter Cushing, aka Grand Moff Tarkin. Bekijk het zelf:

Cushing is inmiddels al 22 jaar geleden overleden, dus een terugkeer van Tarkin leek uitgesloten. Echter, al tijden gaan er geruchten dat het personage met behulp van CGI tot leven zal komen. En recentelijk zei VFX-guru John Knoll nog dat er een verbluffende nieuwe technologie in de film zit. Het enige obstakel zou dan nog de stem zijn, maar ook dat is geen probleem: Stemacteur Stephen Stanton doet al jaren goed werk als Tarkin in The Clone Wars en Rebels. Het lijkt er dus op dat de iconische schurk minstens een cameo zal maken!

Verder zijn er weer een aantal nieuwe plaatjes vrijgegeven via StarWars.com en Empire Magazine. Een betere kijk op de nieuwe aliens en droids uit de film, en meer!

Rogue One speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope af en vertelt het verhaal van Jyn Erso, Cassian Andor en hun team van rebellen die de plannen voor de Death Star stelen. Rogue One is geschreven door Gary Whitta en Chris Weitz en wordt geregisseerd door Gareth Edwards. De film zal vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!