Rogue One trailer tease 2

Na de eerste tease van gisteren, heeft Lucasfilm nu nóg een klein lekkermakertje het internet op geslingerd. Wederom stelt het op zich weinig voor. Vijftien seconden beeldmateriaal, waaronder shots die we al gezien hebben. Als we echter goed deze Rogue One trailer tease 2 bestuderen, vinden we een cruciale hint voor het plot van de film… Bekijk de twee trailer teases maar eens (met dank aan Fresh Movie Trailers op Youtube, omdat het nog niet op het kanaal van Star Wars zelf te vinden is).

De belangrijkste nieuwe shot is die vanuit de brug van de Death Star. Eerder hebben we namelijk al beelden gezien van de Death Star boven Scarif, een planeet met veel water (zie onder). Echter, in deze tease zien we overduidelijk een meer dorre planeet. De planeet Jedha zou daarvoor een goede gok zijn, maar Scarif is het in ieder geval niet. En dus: De Death Star zal zich verplaatsen in de film!
Belangrijk om te onthouden is wel dat de wapensystemen pas in A New Hope in werking kwamen. Het is dus onwaarschijnlijk dat de Death Star zal proberen om een van deze twee planeten te vernietigen.

Vannacht zal eindelijk de tweede echte trailer voor Rogue One te zien zijn. Hopelijk met nog veel meer interessante nieuwtjes als dit!

Rogue One: a Star Wars Story speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope af. De film zal het verhaal vertellen van een groep rebellen die de plannen voor de Death Star steelt. Rogue One is geschreven door Gary Whitta en Chris Weitz en wordt geregisseerd door Gareth Edwards. De film zal vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!