Deze piloot gaat helemaal op in de actie!
Deze piloot gaat helemaal op in de actie!

Rogue One tickets te koop vanaf 21 november!

De officiële Star Wars Facebookpagina laat weten dat kaartjes voor Rogue One: a Star Wars Story vanaf morgen te koop zijn.  Een mail van Disney bevestigt dat de exacte tijd dat de Rogue One tickets online komen al middernacht zal zijn. Dus als je de allerbeste plekken wilt, wordt het opblijven vanavond! Een middernachtrelease is nog onzeker. Het leek erop dat dit niet ging gebeuren, maar Pathé’s Twitter heeft de hoop nog niet opgegeven. We zullen het vanavond zien!

Rogue One Tickets

Morgen, maandag 21 november, is het nog 23 dagen tot de film in de bioscopen zal draaien. De Rogue One tickets gaan hiermee relatief laat in de verkoop vergeleken met The Force Awakens. Dit zal te maken hebben met vertragingen aan de film en iets minder grote hype. Wij van Star Wars Awakens hebben echter veel zin in de film. Mocht jij nog twijfelen, bekijk dan nog even de laatste trailer.

Rogue One speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope af en vertelt het verhaal van Jyn Erso, Cassian Andor en hun team van rebellen die de plannen voor de Death Star stelen. Rogue One is geschreven door Gary Whitta en Chris Weitz en wordt geregisseerd door Gareth Edwards. De film zal vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!