Rogue One clip!

Gisteravond was Felicity Jones te gast bij de Amerikaanse talkshow The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Tijdens het interview gaf ze Fallon een demonstratie van haar vechttechnieken uit Rogue One. Daarna kwam ze echter met een verrassing: Nieuwe footage uit de film! En niet wederom een tv-spotje met hier en daar een paar nieuwe shots. Nee, een volle Rogue One clip van 40 seconden recht uit de film geplukt. Kijk maar snel naar het interview. De clip begint om 3:09.

Na alle teasers en trailers hebben we nu dus eindelijk een echt goed beeld van hoe een scène in deze film eruit ziet. En het smaakt naar meer! De actie, de humor, en ook de muziek (van Michael Giacchino ipv legende John Williams) zijn honderd procent Star Wars. Deze fan is tevreden!

Rogue One speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope af en vertelt het verhaal van Jyn Erso, Cassian Andor en hun team van rebellen die de plannen voor de Death Star stelen. Rogue One is geschreven door Gary Whitta en Chris Weitz en wordt geregisseerd door Gareth Edwards. De film zal vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!