Rogue One clip 3 – Jyn Rallies the Rebel Alliance

Het regent clips, nu krijgen we Rogue One clip 3 alweer! Na clips op en onderweg naar Jedha, worden we nu getrakteerd op een Yavin scene. De sfeer is grimmig, en alle hoop lijkt verloren… Gelukkig weet Jyn een motiverende speech af te leveren. We zien een aantal bekende gezichten in de achtergrond, waaronder veel gespeculeerde cameo Bail Organa.

Speculatie-pet op: Deze scene zal zich afspelen vlak nadat er iets destructiefs is gebeurd op Jedha. Vandaar de verslagenheid. Er is immers duidelijk geworden hoe verschrikkelijk de Death Star is.

Wat er ook aan de hand is, het ziet er in ieder geval goed uit. Niet lang meer tot we de film eindelijk in de bioscoop kunnen bewonderen!

Rogue One speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope af en vertelt het verhaal van Jyn Erso, Cassian Andor en hun team van rebellen die de plannen voor de Death Star stelen. Rogue One is geschreven door Gary Whitta en Chris Weitz en wordt geregisseerd door Gareth Edwards. De film zal vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!