Rogue One Blu-ray op 28 maart?

Oplettende Twitteraar @IndianaJedi is gestuit op een interessante listing op Amazon. Op 28 maart zal namelijk Rogue One – The Official Mission Debrief verschijnen. En ook de Rogue One junior novel van Matt Forbeck zal op die datum het daglicht zien. Pas echt interessant wordt het in de beschrijving van de Official Mission Debrief. Deze suggereert namelijk dat ook de Rogue One Blu-ray op 28 maart uit komt.

As Rogue One: A Star Wars Story is released on DVD worldwide, The Official Mission Debrief presents an all-encompassing guide to the hugely successful movie, with unprecedented access to the making of the film, its stars, its crew and its stunning landscapes. Relive the latest movie in the world’s biggest franchise over and over again. A must for any fan of Star Wars.

28 maart is zeker een logische datum. Vorig jaar kwam The Force Awakens halverwege april uit. Dit jaar is in het weekend van 15 april echter Star Wars Celebration Orlando. Op deze conventie zal de focus op The Last Jedi liggen, die december van dit jaar in de bioscopen draait. Naar verwachting zal daar zelfs de eerste teaser trailer voor de film te zien zijn. Het is dus een logische stap van Lucasfilm om de Rogue One Blu-ray voor die tijd in de schappen te leggen.

Wanneer het ook gebeurt, als Rogue One uitkomt zal de film verkrijgbaar zijn in drie versies: DVD, Blu-ray, en 3D Blu-ray. Of de 3D versie meteen beschikbaar zal zijn is echter nog niet duidelijk; de 3D Blu-ray van The Force Awakens verscheen immers ook pas ruim een half jaar later. Ook over extra’s is nog niets bekend, maar een flink aantal behind the scenes featurettes is een wijze aanname. En voorlopig is het gelukkig nog op genoeg plekken mogelijk om de film in de bioscoop te zien!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!