Jyn lijkt trots en onder de indruk van haar team. May the Force be with us.
Jyn lijkt trots en onder de indruk van haar team. May the Force be with us.

Nieuwe Rogue One trailer te zien bij Doctor Strange

Onze collega’s van Star Wars News Net melden vandaag dat de aankomende en tevens laatste Rogue One trailer te zien zal zijn tijdens de trailervertoningen vóór de film Doctor Strange. De marketingdirecteur van Disney Rusland, Elena Brodskaya, zou dit hebben gezegd tijdens een Disney-presentatie waarin zij sprak over aankomende Disney-films.

Hiermee zou Rogue One in tegenstelling tot The Force Awakens twee full trailers krijgen. Vorig jaar verscheen de trailer van The Force Awakens in de nacht van 19 op 20 oktober, een kleine twee maanden voor de filmrelease. Voor wat betreft Rogue One is het de verwachting dat de trailer ook rond die datum op het internet zal verschijnen. Doctor Strange zal vanaf 27 oktober aanstaande in de Nederlandse bioscopen gaan draaien, dus mocht je de nieuwe trailer op het witte doek willen zien dan kan dit pas op zijn vroegst in de laatste week van oktober.

Heb je onze analyse van de Rogue One trailer van Roel ook al gelezen? Klik hier!

De laatste Rogue One trailer (11-08-2016)

Rogue One: a Star Wars Story speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope af. De film zal het verhaal vertellen van een groep rebellen die de plannen voor de Death Star steelt. Rogue One is geschreven door Gary Whitta en Chris Weitz en wordt geregisseerd door Gareth Edwards. De film zal vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!