Rogue One Character Posters
Rogue One Character Posters

Acht nieuwe Rogue One Posters

Net zoals we vorig jaar met The Force Awakens zagen, heeft Lucasfilm zojuist ook acht nieuwe character posters uitgegeven voor Rogue One: A Star Wars Story. Deze acht Rogue One posters tonen de belangrijkste personages uit de aanstaande Star Wars film. De hoofdpersoon Jyn Erso en haar teamgenoten Cassian Andor, K-2SO, Bodhi rook, Chirrut Îmwe, Baze Malbus en Saw Gerrera. Maar ook de grote tegenstander Director Orson Krennic heeft zijn eigen poster gekregen.

De posters tonen alle personages met projecties van blauwdrukken/schematische tekeningen over hun gezicht. Net zoals we dat op de poster van afgelopen week op het gezicht van Jyn zagen. Opvallend detail bij deze posters is dat van alle acht personages, Jyn de enige is die niet recht in de camera kijkt. Hoewel er voor Chirrut natuurlijk te discussiëren valt of hij wel of niet naar de camera kijkt. Wat vinden jullie van deze nieuwe posters?

We hopen deze posters de komende maanden in de Nederlandse bioscopen aan de muren te zien. Voel je vrij om foto’s van deze Rogue One posters te delen in de comments en op twitter wanneer jullie ze in het wild zien!

 

 

Rogue One Posters - Jyn Erso
Jyn Erso
Cassian Andor
Cassian Andor
K-2SO
K-2SO
Bodhi Rook
Bodhi Rook
Chirrut Îmwe
Chirrut Îmwe
Baze Malbus
Baze Malbus
Saw Gerrera
Saw Gerrera
Director Orson Krennic
Director Orson Krennic
Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!