Rogue One Crew Tassen

Nieuw Rebel Alliance Logo in Rogue One?

Er is op ebay nieuw Rogue One Crew materiaal verschenen. Het gaat hier om een aantal tassen die de crewleden gekregen hebben. Het is helemaal niet bijzonder dat de crew van een film unieke aandenkens aan het project krijgt in de vorm van kleding, petten en tassen, dat gebeurt regelmatig. En het is zeker niet uitozonderlijk dat dit materiaal vrij snel op ebay verschijnt. Wat in het geval van dit Rogue One materiaal wel interessant is, is het logo dat op de tassen staat.

Rogue One Crew Tassen

Rechts zien we onder het logo van de film zelf duidelijk een logo dat heel erg op de Starbird van de Rebel Alliance lijkt, maar dan net even anders dan we gewend zijn.

Nieuw Rebel Alliance logo?
Close-up van het nieuwe logo.

We kennen inmiddels al drie verschillende versies van de Starbird. Zo zien we een versie die nog heel veel weg heeft van een daadwerkelijke vogel in de TV serie Star Wars: Rebels, hier is het logo door Sabine ontworpen we zien haar deze regelmatig op muren en voertuigen spuiten. We kennen het oorspronkelijke logo dat we in de Originele Trilogie leerden kennen en dat de Resistance in The Force Awakens gebruikt. En in Star Wars: Aftermath (Chuck Wendig) werd het logo van de New Republic geïntroduceerd, dit is de klassieke Starbird omringd door een opkomende zon.

Het lijkt er nu op dat er in de tijd tussen Star Wars: Rebels en de Originele Trilogie nog een vierde logo gebruikt werd. Maar tot dit officieel bevestigd wordt kan het natuurlijk ook zo zijn dat deze wat strakker en moderner ogende versie alleen tijdens de productie gebruikt werd en niet in de film en het officieel Star Wars Canon voorkomt. We zullen nog even moeten afwachten tot we zeker weten hoe de vork in de steel steekt.

Rebel Alliance Logo's
Van links naar rechts: Rebels, Rogue One, Originele Trologie/Resistance, New Republic.
Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!