Michael Giacchino vervangt Alexandre Desplat als componist Rogue One

Deze zomer was er veel paniek omdat er reshoots plaatsvonden voor Rogue One. Ons standpunt was destijds dat dit de kwaliteit van de film niet negatief zou beïnvloeden. En dat standpunt geldt nog steeds… Behalve voor fans van Alexandre Desplat. Het was namelijk oorspronkelijk de bedoeling dat deze componist Rogue One zou voorzien van muziek. Echter, Hollywood Reporter bericht nu dat het schema door de reshoots zo veranderd is dat deze film niet meer in Desplats drukke schema past.

Maar niet getreurd! Zijn vervanger is ook een zwaargewicht in de soundtrack-wereld. Oscar-winnaar Michael Giacchino zal als nieuwe componist Rogue One naar een hoger plan tillen. Giacchino is bekend van zijn werk aan Lost, Up, Incredibles, Star Trek, en Planet of the Apes. Door zijn veelvuldige samenwerking met Disney en JJ Abrams zal de beste man hoog op Lucasfilms’ lijstje gestaan hebben. Met nog drie maanden te gaan voor de film in de bioscoop verschijnt, zal Giacchino flink aan de bak moeten. Maar het resultaat zou alsnog practhig moeten zijn!

Dan nog een bonusje: Uit Zuid-Korea en Japan bereiken ons twee nieuwe posters!

ro-international-poster

ro-international-poster2

Rogue One: a Star Wars Story speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope af. De film zal het verhaal vertellen van een groep rebellen die de plannen voor de Death Star steelt. Rogue One is geschreven door Gary Whitta en Chris Weitz en wordt geregisseerd door Gareth Edwards. De film zal vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!