Live Twitter Q&A met de cast en crew van Rogue One

Loop je al het hele jaar te snakken om een vraag te stellen aan Felicity Jones of regisseur Gareth Edwards? Dan is nu je kans! Deze vrijdag organiseert StarWars.com in samenwerking met Twitter en People Magazine een live Twitter Q&A. Vanaf 19:00 Nederlandse tijd kan men de livestream volgen via rogueone.twitter.com.

De stream zal nieuwe footage van de film debuteren en verhalen van achter de schermen naar buiten brengen. Verder zal het mogelijk zijn om op Twitter met de hashtag #AskRogueOne vragen te stellen. Deze zullen beantwoord worden door een hele waslijst namen die aan de film gewerkt hebben. Onder anderen producer Kathleen Kennedy, regisseur Gareth Edwards, en acteurs Felicity JonesDiego LunaBen MendelsohnDonnie YenMads MikkelsenAlan Tudyk en Riz Ahmed doen mee. Opvallende afwezige is Jiang Wen, maar na zijn dikke spoiler op Star Wars Celebration is dat misschien niet zo gek.

Dit is dus dè uitgelezen kans om meer over de film te weten te komen. Maak je klaar voor vrijdag door Star Wars, People, en natuurlijk Star Wars Awakens op Twitter te volgen!

Rogue One speelt zich vlak voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope af en vertelt het verhaal van Jyn Erso, Cassian Andor en hun team van rebellen die de plannen voor de Death Star stelen. Rogue One is geschreven door Gary Whitta en Chris Weitz en wordt geregisseerd door Gareth Edwards. De film zal vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen draaien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!