Celebration Poster

Celebration Poster en Rogue One Benamingen

Via de nieuwste aflevering van The Star Wars Show krijgen we vandaag de nieuwe Star Wars Celebration Europe poster te zien, deze prachtige poster bevat zowel Force Awakens als Rogue One personages en voertuigen. De Star Wars show laat het niet alleen bij de afbeelding, we komen ook wat benamingen van troepen en voertuigen uit Rogue One te weten.

Celebration Poster

Op de poster zien we bovenin de belangrijkste castleden van The Force Awakens, terwijl we onder hen een aantal castleden en voertuigen uit Rogue One zien.

Andi en Peter vertellen ons daarnaast ook de namen van de nieuwe Stormtrooper eenheden en de nieuwe walker die we in de Rogue One trailer zagen.

 

Rogue One AT-ACT
AT-ACT

De nieuwe walkers zijn zoals afgelopen week al min of meer bekend werd AT-ACT‘s. Wat staat voor All Terrain Armored Cargo Transport.
De AT-AT of All Terrain Armored Transport die we uit The Empire Strikes Back kennen is voornamelijk bedoeld om de vijand te intimideren en om grondtroepen te vervoeren, zo kunnen er enkele tientallen Stormtroopers in de “buik” van de walker veilig naar het slagveld verplaatst worden. Deze nieuwe walker lijkt, zoals de naam aangeeft, meer bedoeld om vracht te vervoeren. Op deze poster lijkt het alsof deze walkers een goudkleurig paneel op de zijkan hebben zitten, dit kan een grote deur zijn die makkelijk toegang tot de laadruimte biedt, zodat men gemakkelijk grote ladingen kan vervoeren.

Rogue One Shoretrooper
Shoretrooper

De lichtbruine troopers die we in de trailer kort voorbij zagen rennen zijn Shoretroopers. Wat de specialiteit van deze troopers is moeten we nog afwachten.

Rogue One Death Trooper
Death Trooper

En de zwarte Stormtroopers zijn zoals we al langere tijd horen Death Troopers.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!