Rogue One

Nieuwe Rogue One geruchten en kostuum foto’s

Twitter gebruiker @DarrenArsenal1 is aanwezig op de Nuremberg Toy Fair die morgen in Duitsland van start gaat. Tijdens de voorbereidingen van de beurs heeft hij foto’s gemaakt van een aantal Rogue One: A Star Wars Story kostuums die daar tentoongesteld zullen gaan worden. De opbouw van de tentoonstelling is in de foto’s nog niet voltooid, vandaar dat de kostuums er nog niet helemaal fraai bij staan, we hopen in de komende dagen betere foto’s te bemachtigen.

Rogue One Kostuums

Rogue One KostuumsRogue One Kostuums Rogue One Kostuums

 

 

 

 

 

 

 

We zien hier van links naar rechts de kostuums van acteurs Diego Luna, Felicity Jones en Donnie Yen. Welke rollen zij vertolken is nog niet bekend.


Verder brengt Paul Shirey van Joblo ons wat informatie over de film. Paul noemt geen bronnen die geverifieerd kunnen worden, dus deze informatie kunnen we het beste met een korreltje zout nemen.

Een aantal maanden terug begonnen de geruchten dat er Stormtroopers in zwarte kostuums in de film voor zouden komen, volgens de bronnen van Joblo is dit inderdaad het geval en wordt er naar ze gerefereerd als “Death Troopers“. Uit de oude Expanded Universe zijn we bekend met “Shadow Troopers/Black Hole Stormtroopers” welke ook zwarte kostuums dragen, deze kostuums zijn op de kleur na identiek aan de standaard Stormtrooper outfits. Donnie Yen plaatste maanden geleden al de onderstaande foto van drie helmen op zijn instagram pagina, de foto heeft hij inmiddels verwijderd, maar zet ons wel aan het denken. Zijn dit drie helmen/concepten voor Rogue One, en zien de “Death Troopers” er heel anders uit dan we gewend zijn, of zijn dit willekeurige miniaturen die hij gewoon interessant vond om te delen met zijn fans?

Donnie Yen Helmen

Verder zou één van de prominente personages in de film een zwarte of donker grijze droid zijn die ooit van de Empire was maar tegenwoordig voor de Rebel Alliance werkt. Het gaat om een droid met lange armen en benen, dus geen protocol droid zoals C-3PO. Gezien het een prominent personage is dat regelmatig de show lijkt te stelen is de kans aanwezig dat dit het Motion Capture personage is dat Alan Tudyk speelt.

Ook zouden we nieuwe ontwerpen voor TIE Fighters en AT-AT’s gaan zien, we hebben de evolutie van deze voortuigen vanaf de Clone Wars tot Rebels kunnen volgen, tot wat ze in A New Hope en later zijn, dat er vlak voor A New Hope ineens ontwerpen opduiken die we daarvoor en later niet terug gaan zijn lijkt enigszins onwaarschijnlijk.

Ook horen we al tijden dat Darth Vader een rol in de film heeft en er zijn verschillende bronnen die aangeven dat er Darth Vader kostuums voor Rogue One gemaakt zijn. MakingStarWars weet vandaag te melden dat er niet alleen een zogenaamd “Hero Kostuum”, een gedetailleerd kostuum dat geschikt is voor close-ups,  gemaakt is maar dat er ook een aantal stunt versies gemaakt zouden zijn, wat er op kan duiden dat we Darth Vader niet enkel door wat gangen zullen zien lopen, maar dat we hem ook actiever, wellicht vechtend, zullen zien.

Nogmaals, deze Rogue One geruchten komen van anonieme bronnen en kunnen niet 100% geverifieerd worden.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!