Bob Iger bevestigt meer Star Wars films na 2020

Disney-directeur Bob Iger gebruikte zijn tijd op de Goldman Sachs Communacopia conferentie deze week goed. Hij gaf namelijk updates over bijna iedere Star Wars film die momenteel in productie is. En hij zei zelfs dat hij recentelijk gepraat heeft met Lucasfilm’s Kathleen Kennedy over de plannen in 2021 en verder. Na het megasucces van The Force Awakens is het natuurlijk geen verrassing meer, maar er komen dus zeker meer Star Wars films na 2020!

Verder meldde Iger dat hij Rogue One: A Star Wars Story in zijn huidige vorm gezien heeft. Hij noemde het “really interesting in terms of … storytelling.”. Wel toomde hij de verwachtingen in door te zeggen dat de film het financieel waarschijnlijk niet bij TFA zal halen. Maar The Force Awakens is dan ook de op één na meest verdienende film aller tijden. Verwachten dat je daar overheen gaat zou voor iedere film wel heel ambitieus zijn.

Nieuwtjes voor films verder in de toekomst zijn er ook. De Disney topman heeft recentelijk de pitch voor Episode IX van regisseur Colin Trevorrow gekregen. En voor de derde spinoff, die in 2020 uit zal komen, is een schrijver gevonden. De naam van deze schrijver en het onderwerp van de film worden echter voorlopig nog niet bekend gemaakt.

Al met al kunnen we wel zeggen dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor Star Wars fans! Met sowieso de komende vijf jaar ieder jaar een film worden we al genoeg verwend. En het ziet er naar uit dat het feest daarna nog lang niet voorbij is!

Naar welke Star Wars film kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten via FacebookTwitter, of de comments onder dit artikel!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!