Fanfilm Remnants of the Order op Dutch Comic Con

Als je dit weekend naar Dutch Comic Con gaat is er één ding dat je als Star Wars fan zeker niet mag missen: De première van de Nederlandse fanfilm Remnants of the Order!

Deze langverwachte première wordt gehouden op zaterdag 31 maart om 18:15 en is dus de ideale afsluiter van een dagje Comic Con. De film is echter ook toegankelijk voor mensen zonder Comic Con ticket.

Mocht je toch nog niet van dit project hebben gehoord, dan hier een korte samenvatting:

Remnants of the Order is een Star Wars fanfilm van Nederlandse bodem, geregisseerd door Kees van Hattum. In de film zien we professionele acteurs, practical-spaceship effects en monster make-up door Robs Prop Shop. Aan de film deed ook de Nederlandse tak van de 501st (Dutch Garrison, die natuurlijk ook op Comic Con aanwezig zijn!) mee. Hun bijdrage zorgde voor de authentieke stormtroopers.

Enkele crewleden van de Star Wars fanfilm Remnants of the Order, met links schrijver-regisseur Kees van Hattum.

Het verhaal volgt Pai, een jong meisje dat samen met haar oom leeft onder de bezetting van de Empire. Haar dagelijkse leven bestaat uit het zoeken naar bruikbare voorwerpen op haar planeet en praten met haar enige vriend (en Stormtrooper) HV over hoe het zou zijn om een TIE fighter piloot te worden. Maar dan verandert haar leven drastisch wanneer ze een voorwerp uit het verleden vindt.

De film duurt 23 minuten en zal worden vertoond in de Kinepolis Jaarbeurs (slechts enkele minuten binnendoor lopen vanaf de Comic Con hallen). Hierna kun je tijdens de Q&A de makers van de film al je brandende vragen stellen! Kaartjes zijn slechts €3,50 en hier te bestellen. Wees er snel bij, want de zaal is zo gevuld!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!