Exclusief bij Pathé: Star Wars bus
The Star Wars Laser Adventure Tour by Walt Disney Belgium.

Exclusief bij Pathé: Star Wars bus

Het is eindelijk kerstvakantie en vele ouders met kinderen zullen deze dagen aangrijpen om Star Wars: The Force Awakens in de bioscoop te zien. In Nederland kan Pathé met trots melden dat zij een heuse exclusieve Star Wars bus klaar hebben staan voor lancering! In deze bus kan men deelnemen aan een Star Wars Laser Adventure, waarbij de nieuwste lasertechnieken worden gebruikt in combinatie met beelden uit Star Wars. Men kan het hier tegen elkaar opnemen om de hoogste highscore neer te zetten en voor de kinderen is er de mogelijkheid om naar Star Wars Rebels te kijken, hun eigen LEGO ruimteschip te bouwen en Disney Infinity 3.0 te spelen. Bovendien maak je bij het vertonen van je bioscoopticket kans op een reis naar de Jedi Training Academy in Disneyland Parijs! Voor meer informatie over de Star Wars bus verwijzen we je naar Pathé.

Data, locaties en tijdstippen van de Star Wars bus:
21 dec              De Kuip                                 14 – 20u
22 dec              Arena                                    15 – 21u
28 dec              Arnhem                                 14 – 20u
29 dec              Scheveningen                      15 – 21u
2 jan                 Maastricht                             14 – 20u
3 jan                 Maastricht                             14 – 20u

Marathon Challenge

Zoals jullie wellicht al weten heeft Pathé een marathon challenge georganiseerd waarbij drie van onze communityleden sinds woensdag 16 december om 10:00 mochten proberen om de nieuwste Star Wars film zo vaak mogelijk achter elkaar te kijken. Inmiddels is er een winnaar bekend: Martijn! Martijn mag daarom een jaar lang onbeperkt naar de film met Pathé Unlimited. Namens de gehele Nederlandstalige Star Wars community: van harte gefeliciteerd met je prijs en may the Force be with you!

De andere twee deelnemers hebben ook prijzen verdiend omdat ze het minimaal 27 uur (de minimale tijd die de deelnemers moesten halen om te voorkomen dat ze met lege handen naar huis moesten) hebben volgehouden. Een van de deelnemers, Thorgar (Ger), gaf aan dat hij een Google Cardboard (BB-8), 4 vrijkaartjes voor Pathé, een 3D-bril (Stormtrooper), een Star Wars mok, Star Wars pez en tot slot een Star Wars poster en stickerboek kreeg voor zijn prestatie. Alle drie van harte gefeliciteerd met jullie prijzen, we horen graag wat jullie – als The Force Awakens experts – van de film vonden!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!