Indiana Jones and the Dial of Destiny

Eerste trailer voor Indiana Jones and the Dial of Destiny onthuld

De archeoloog keert terug!

Lucasfilm heeft tijdens een presentatie tijdens de Comic Con in Brazilië de eerste trailer van de vijfde Indiana Jones getoond. Daarnaast is ook de titel Indiana Jones and the Dial of Destiny bekend gemaakt.

We weten al een hele tijd dat ‘Indiana Jones 5’ er aan zat te komen. Nu de releasedatum nadert, begint het tijd te worden om meer informatie rondom de film los te laten. Bekend was al dat Phoebe Waller-Bridge een belangrijke rol gaat spelen en dat John Rhys-Davies als Sallah terug gaat keren. Hiernaast zien we een hoop nieuwe namen in de vorm van Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook en Antonio Banderas.

De trailer geeft ons een kleine blik op dat wat ons te verwachten staat. Ook zien we een versie van de inmiddels tachtigjarige Harrison Ford na de ‘ILM verjongingskuur’. Door digitale technieken, die ook gebruikt zijn in The Mandalorian, zal Indiana Jones in een gedeelte van de film een stuk jonger ogen. Verder zien we kort even een moment onder water. Gaat er een verbinding zijn tussen The Dial of Destiny en de oude Fate of Atlantis-game van LucasArts?

Indiana Jones and the Dial of Destiny is vanaf 28 juni in Nederland te zien in de bioscopen. Mogelijk gaat het avontuur daarna verder, maar dan wel zonder Harrison Ford.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!