Star Wars Battlefront 2 Trailer

Eerste Star Wars Battlefront 2 trailer op 15 april

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat de allereerste Star Wars Battlefront 2 trailer te zien zal zijn op 15 april tijdens Star Wars Celebration 2017. Gedurende het “The Galaxywide Premiere of Star Wars Battlefront II” panel zullen DICE, Criterion en Motive de eerste beelden van de shooter aan het publiek tonen. Als je er niet bij kunt zijn (ik voel je pijn) is het nog steeds mogelijk om online mee te kijken. Met deze aankondiging bevestigt EA ook dat de naam van de game ook echt Star Wars Battlefront II gaat zijn.

Het is momenteel nog niet bekend of we tijdens Star Wars Celebration meer te zien krijgen van de andere Star Wars-games die momenteel in ontwikkeling zijn, zoals de nog naamloze game van ontwikkelaar Visceral.

Star Wars Battlefront 2 zal het eerste deel uit 2015 volgen. De game werd door ondergetekende geprezen voor de audiovisuele presentatie en authentieke Star Wars-sfeer, maar had bij release niet genoeg content om het lang boeiend te houden. Vooral het gebrek aan ruimtegevechten en een verhaalmodus was voor veel fans een doorn in het oog. De recensie van Star Wars Battlefront kan je hier op Star Wars Awakens lezen.

Wat verwachten jullie van Star Wars Battlefront 2? Laat een reactie achter!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!