Drie nieuwe gasten aangekondigd voor Power of the Force convention II

Afgelopen weekend zaten de organisatoren van de Power of the Force con niet stil en kondigden ze maar liefst 3 nieuwe acteurs en actrices aan die op 4 en 5 augustus in Oberhausen te gast zullen zijn!

Allereerst Mary Oyaya, die in Attack of the Clones de rol van de Jedi Luminara Unduli speelde. Ook haar padawan Barriss Offee (gespeeld door Nalini Krishan in Attack of the Clones) werd aangekondigd.

Naast deze twee dames zal ook Silas Carson op het evenement te zien zijn. Carson is beter bekend van zijn rollen als Jedi master Ki-Adi Mundi (in de 3 prequelfilms) en Nute Gunray.

In een eerder stadium werden de volgende acteurs al aangekondigd die tijdens het evenement zullen signeren en voor photoshoots beschikbaar zijn:

Volgens de organisatie zullen er nóg meer namen aan deze lijst worden toegevoegd!

Verder zullen er handelaren aanwezig zijn, kan men Q&A’s en screenings bijwonen, zijn er workshops, cosplay en nog veel meer.

De Power of the Force con vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 augustus in de TurbinenHalle te Oberhausen, Duitsland. Dagkaarten voor het evenement zijn € 15 en vanaf nu via de site van de conventie te koop. Tevens is hier meer informatie te vinden over het hele programma. Afgelopen jaar vond de eerste editie van dit evenement plaats; ons verslag kun je hier lezen.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!