Disney+ releasedatum aangekondigd

Over krap drie maanden is het dan zover: Disney+ komt eraan. Disney’s tegenhanger van Netflix zal op 12 november arriveren in de VS, Canada en ons eigen Nederland. De week daarna zullen AustraliĂ« en Nieuw Zeeland volgen. BelgiĂ« en de rest van Europa hebben nog geen concrete data, maar ook daar zal de dienst in het komende halfjaar beschikbaar komen.

De streamingdienst zal lanceren met de meeste Star Wars films, The Clone Wars, Rebels, en de eerste aflevering van de gloednieuwe live-action serie The Mandalorian. Op termijn zullen alle huidige films en series beschikbaar komen, met begin volgend jaar het finaleseizoen van The Clone Wars en in 2021 nog een live action serie over Cassian Andor.

Star Wars is natuurlijk niet alles wat te zien zal zijn. De dienst zal vol staan met Disney, Pixar en Marvel films, evenals content van National Geographic en 20th Century Fox. Nieuwe films en series zullen bij de vloot voor de dienst geproduceerd worden. Hierbij onder anderen Lady and the Tramp, Home Alone, Love Simon, High School Musical en meerdere Marvel-series.

De dienst zal €6,99 per maand kosten, of €69,99 per jaar; goedkoper dan de concurrent. Wij hebben de kosten maar alvast ingepland in ons maandbudget…

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!