Disney+

Voorverkoop Disney+ van start met tijdelijke kortingsactie

Op 15 september lanceert Disney+ eindelijk officieel in België. Tijdelijk kunnen Belgen vanaf nu tegen een speciaal tarief van €59.99 een abonnement voor 12 maanden afsluiten, vanaf 15 september kost een jaarabonnement €69.99.

Vanaf vandaag kunnen fans in België voor het eerst een abonnement afsluiten voor de tijdelijke introductieprijs van €59.99. Deze pre-launch aanbieding voor een jaarabonnement is slechts beschikbaar tot en met 14 september 2020, en komt overeen met €4.99 per maand. De standaard abonnementsprijs zal vanaf 15 september weer gaan gelden en bedraagt €6.99 per maand, of €69.99 voor een jaarabonnement.

Beeld: Disney/Lucasfilm

Alle (toekomstige) Star Wars films en series… en nog veel meer!

Disney+ biedt jong en oud een nieuwe manier om te genieten van de ongeëvenaarde content van haar iconische entertainmentmerken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar ook een exclusief en uniek aanbod van speelfilms, series, documentaires en short-form content die exclusief voor de dienst werden gemaakt. Bij de lancering krijgen abonnees toegang tot meer dan 25 exclusieve series, waaronder de felbejubelde Emmygenomineerde serie The Mandalorian van executive producer en schrijver Jon Favreau (seizoen 2 verschijnt in oktober).

Star Wars fans in het bijzonder zullen blij zijn met het feit dat vrijwel alle Star Wars animatieseries op de dienst te zien zijn, inclusief het laatste seizoen van The Clone Wars. Daarbovenop o.a. ook de twee Emmy-genomineerde series The World According To Jeff Goldblum, die de wonderlijke en vaak verbazingwekkende wereld van alledaagse objecten in beeld brengt en The Imagineering Story, over de eclectische groep buitengewone creatievelingen die de Disneyparken tot leven brachten, en nog vele andere geweldige shows.

CloneWars7
Beeld: Disney/Lucasfilm

Toegankelijk en divers

Abonnees kunnen genieten op de meeste mobiele apparaten en tv-toestellen, zoals spelconsoles, streaming media players, en smart tv’s. De gebruikers krijgen toegang tot

  • een kwalitatieve kijkervaring zonder reclame
  • maximaal 4 gelijktijdige streams
  • onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten
  • gepersonaliseerde aanbevelingen
  • de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een gemakkelijke kindvriendelijke interface waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in leeftijdsgeschikte content

Surf nu naar DisneyPlus.com voor meer informatie of om een abonnement af te sluiten.

Over Disney+

Disney + is de plaats waar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer, voor het eerst samen komen. Vanuit de Direct-to-Consumer and International divisie van The Walt Disney Company, is Disney+ beschikbaar op de meeste apparaten die op het internet zijn aangesloten en biedt Disney+ een reclamevrije kijkervaring met een scala aan originele speelfilms, documentaires, live-actionseries, animatieseries en shorts. Naast een ongeziene bibliotheek aan film- en televisie-entertainment, is Disney+ de plaats waar films uitgebracht door The Walt Disney Studios in 2020 en later exclusief gestreamd kunnen worden. Bezoek DisneyPlus.com om je te abonneren en meer te ontdekken over de service.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!