Social Media
Disney+ Disney+

Disney Plus

Voorverkoop Disney+ van start met tijdelijke kortingsactie

Profiteer nu van de tijdelijke korting en geniet zo voordelig mogelijk van alles wat Disney+ te bieden heeft!

Geplaatst

op

Op 15 september lanceert Disney+ eindelijk officieel in België. Tijdelijk kunnen Belgen vanaf nu tegen een speciaal tarief van €59.99 een abonnement voor 12 maanden afsluiten, vanaf 15 september kost een jaarabonnement €69.99.

Vanaf vandaag kunnen fans in België voor het eerst een abonnement afsluiten voor de tijdelijke introductieprijs van €59.99. Deze pre-launch aanbieding voor een jaarabonnement is slechts beschikbaar tot en met 14 september 2020, en komt overeen met €4.99 per maand. De standaard abonnementsprijs zal vanaf 15 september weer gaan gelden en bedraagt €6.99 per maand, of €69.99 voor een jaarabonnement.

Beeld: Disney/Lucasfilm

Alle (toekomstige) Star Wars films en series… en nog veel meer!

Disney+ biedt jong en oud een nieuwe manier om te genieten van de ongeëvenaarde content van haar iconische entertainmentmerken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar ook een exclusief en uniek aanbod van speelfilms, series, documentaires en short-form content die exclusief voor de dienst werden gemaakt. Bij de lancering krijgen abonnees toegang tot meer dan 25 exclusieve series, waaronder de felbejubelde Emmygenomineerde serie The Mandalorian van executive producer en schrijver Jon Favreau (seizoen 2 verschijnt in oktober).

Star Wars fans in het bijzonder zullen blij zijn met het feit dat vrijwel alle Star Wars animatieseries op de dienst te zien zijn, inclusief het laatste seizoen van The Clone Wars. Daarbovenop o.a. ook de twee Emmy-genomineerde series The World According To Jeff Goldblum, die de wonderlijke en vaak verbazingwekkende wereld van alledaagse objecten in beeld brengt en The Imagineering Story, over de eclectische groep buitengewone creatievelingen die de Disneyparken tot leven brachten, en nog vele andere geweldige shows.

CloneWars7

Beeld: Disney/Lucasfilm

Toegankelijk en divers

Abonnees kunnen genieten op de meeste mobiele apparaten en tv-toestellen, zoals spelconsoles, streaming media players, en smart tv’s. De gebruikers krijgen toegang tot

  • een kwalitatieve kijkervaring zonder reclame
  • maximaal 4 gelijktijdige streams
  • onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten
  • gepersonaliseerde aanbevelingen
  • de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een gemakkelijke kindvriendelijke interface waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in leeftijdsgeschikte content

Surf nu naar DisneyPlus.com voor meer informatie of om een abonnement af te sluiten.

Over Disney+

Disney + is de plaats waar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer, voor het eerst samen komen. Vanuit de Direct-to-Consumer and International divisie van The Walt Disney Company, is Disney+ beschikbaar op de meeste apparaten die op het internet zijn aangesloten en biedt Disney+ een reclamevrije kijkervaring met een scala aan originele speelfilms, documentaires, live-actionseries, animatieseries en shorts. Naast een ongeziene bibliotheek aan film- en televisie-entertainment, is Disney+ de plaats waar films uitgebracht door The Walt Disney Studios in 2020 en later exclusief gestreamd kunnen worden. Bezoek DisneyPlus.com om je te abonneren en meer te ontdekken over de service.

Oprichter en hoofdredacteur van Star Wars Awakens. Schoolpsycholoog die tegenwoordig vooral voor de klas staat. Gamer. Heeft nog teveel X-Wing 1.0 schepen. Houdt van pesto.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Book of Boba Fett

Nieuwe ‘The Book of Boba Fett’ informatie

Geplaatst

op

Door

StarWars.com deelt vandaag, na hun spoiler embargo voor The Mandalorian, eindelijk iets meer informatie over de aanstaande Disney+ show The Book of Boba Fett. We zagen in de post-credits scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian al hoe Boba Fett en Fennec Shand het imperium van Jabba the Hutt Bib Fortuna lijken over te nemen. Maar meer dan een scène, de titel van de show en de globale datum waarop we hem kunnen verwachten kregen we nog niet. Zo was het bijvoorbeeld geheel onduidelijk of dit een losstaande serie ging worden, of dat het onderdeel zal zijn van The Mandalorian.

Maar we hebben nu via StarWars.com en Good Morning America wat meer informatie en een officieel logo!

The Book of Boba Fett is daadwerkelijk een losstaande serie in dezelfde tijdsperiode als The Mandalorian. Jon Favreau heeft vandaag bij Good Morning America laten weten dat de serie momenteel in productie is en in december 2021 op Disney+ zal verschijnen.

In The Book of Boba Fett zullen Temuera Morrison en Ming-Na Wen als Boba Fett en Fennec Shand de hoofdrollen vertolken. Robert Rodriguez (regisseur van Chapter 14 van The Mandalorian) zal samen met Jon Favreau en Dave Filoni dienst doen als executive producers voor de serie.

Ook laat StarWars.com weten dat productie seizoen 3 van The Mandalorian volgend jaar zal beginnen. Tot dusver is nog niet helemaal duidelijk of we seizoen 3 ook in december van volgend jaar op Disney+ kunnen verwachten. Lucasfilm president Kathleen Kennedy vertelde op de Investor Day eerder deze maand dat we “het volgende hoofdstuk van The Mandalorian” in december 2021 kunnen verwachten, Favreau vertelde bij Good Morning America dat ze daarmee The Book of Boba Fett bedoelde. The Book of Boba Fett is nu in productie, The Mandalorian seizoen 3 is in pre-productie en gaat in productie zodra ze met de productie van The Book of Boba Fett klaar zijn. Een datum voor het derde seizoen van The Mandalorian wordt niet genoemd.

 

The Book of Boba Fett

Lees verder

Disney Plus

The Book of Boba Fett aangekondigd voor Kerst 2021

Geplaatst

op

Door

The Book of Boba Fett

Vandaag verscheen alweer de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian. Na de eindaftiteling van deze aflevering was er echter nóg een scène te zien waarin The Book of Boba Fett werd aangekondigd voor eind volgend jaar.

Het is nog niet duidelijk of The Book of Boba Fett een losstaande serie is of dat deze het ‘volgende hoofdstuk’ van The Mandalorian gaat worden zoals Lucasfilm president Kathleen Kennedy op de Investor Day al aankondigde dat die laatste met Kerst 2021 zou uitkomen op Disney+.

The Book of Boba Fett: een losstaande serie of (onderdeel van) seizoen 3 van The Mandalorian?

Volgens onze collega’s van StarWarsNewsnet.com staat The Book of Boba Fett wel degelijk los van The Mandalorian’s derde seizoen, die deze maand in productie gaat. Betekent dit dat we twee series tegelijkertijd gaan zien? Of dat Boba’s serie een paar afleveringen duurt, waarna we gelijk doorgaan in The Mandalorian seizoen 3? Of is The Book of Boba Fett tóch seizoen 3 van The Mandalorian en zullen we dus wat langer moeten wachten op hoe het verhaal van Din Djarin verder gaat? Op StarWars.com is op het moment van schrijven nog geen officiële aankondiging gepubliceerd, maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

Wat we weten

Vooralsnog is er dus veel onduidelijk; het enige wat we zeker weten is dat The Book of Boba Fett hoe dan ook rond Kerst 2021 op Disney+ verschijnt en dat Kathleen Kennedy vorige week aankondigde dat ‘the next chapter’ van The Mandalorian ook rond Kerst 2021 uitkomt. Het lijkt logisch om te denken dat het hier om een en hetzelfde project gaat (zeker nu we weten dat Boba Fett ook een Mandalorian is, de titel van de serie kan dus ook op hem slaan) – maar hier zijn de meningen blijkbaar over verdeeld.

Jeremy Bulloch

De aankondiging van de serie komt een dag na het overlijden van oorspronkelijke Boba Fett acteur Jeremy Bulloch. Persoonlijk vond ik het laatste shot van deze aflevering dan ook een mooi eerbetoon aan het karakter en daarmee indirect ook Bulloch, al wordt er op het moment van schrijven geen melding gemaakt van zijn overlijden; een ‘ter nagedachtenis aan’ tekst was mooi geweest, de kans is aanwezig dat Disney dit later nog aanpast.

We wachten de officiële aankondiging met meer informatie af en zullen dit bericht bijwerken als er meer bekend is.

Lees verder

The Mandalorian

Disney Gallery: The Mandalorian seizoen 2 verschijnt op 25 december

Geplaatst

op

Door

Eerder dit jaar verscheen een wekelijkse show genaamd Disney Gallery: The Mandalorian op Disney+, een making-of documentaire omtrent de gelijknamige Star Wars live-action serie. Volgende week verschijnt alweer de documentaire voor seizoen 2 en in tegenstelling tot de vorige keer betreft het ditmaal slechts een eenmalige special van een uur.

Disney+ brengt kijkers opnieuw achter de schermen van The Mandalorian in de special Making of Season Two, die op 25 december in première gaat op de streamingdienst.

In deze nieuwe aflevering van Disney Gallery: The Mandalorian bieden filmmakers en cast ongekende toegang tot de beslissingen en innovaties over het vertellen van verhalen die in het tweede seizoen van de met een Emmy Award bekroonde serie voorbij kwamen. Met meeslepende opnames op de set en zeldzame inzichten van de cast en crew verkent deze speciale documentaire de productie van alle 8 afleveringen in seizoen twee – van de vroege concept art tot de baanbrekende technologie die in de serie werd geïntroduceerd.

De special genaamd Making of Season Two gaat op vrijdag 25 december in première en wordt alleen gestreamd op Disney+.

Disney Gallery

Disney Gallery: The Mandalorian gaat verder en verschijnt op 25 december op Disney+

Lees verder

Disney Plus

Brekend: veel nieuwe Star Wars aankondigingen

Lucasfilm onthult veel nieuwe Star Wars series en de eerstvolgende Star Wars bioscoopfilm

Geplaatst

op

Door

Star Wars aankondigingen

Lucasfilm heeft vanavond bijzonder veel nieuwe aankondigingen gedaan omtrent toekomstige Star Wars producties, zowel op het gebied van series als films. Zet je schrap, dit wordt een lang nieuwsbericht!

Eerder op de avond gaf Disney al aan dat er de komende jaren maar liefst 10 nieuwe Star Wars series op Disney+ zullen verschijnen. Uiteraard zullen de reeds aangekondigde series Kenobi, Andor en The Bad Batch ook onder vallen. Verder werden er vooral veel nieuwe series aangekondigd; waaronder Star Wars: Ahsoka (met Rosario Dawson als Ahsoka Tano) en Star Wars: Rangers of the New Republic. Beide live-action series zullen worden gecreëerd door Jon Favreau en Dave Filoni. De heren zijn momenteel natuurlijk betrokken als de creatieve geesten achter The Mandalorian en deze nieuwe series zullen zich ook in hetzelfde tijdperk afspelen als The Mandalorian – van welke het derde seizoen voor december 2021 gepland staat.

Star Wars producties

Kathleen Kennedy kondigt Rangers of the New Republic en Ahsoka aan, nieuwe live-action series onder leiding van Jon Favreau en Dave Filoni.

De eerste Star Wars aankondigingen: Ahsoka en Rangers of the New Republic

Rosario Dawson, die onlangs haar debuut maakte als Ahsoka Tano in The Mandalorian, zal de hoofdrol spelen in deze gelimiteerde Ahsoka live-action serie. Over Rangers of the New Republic is nog maar weinig bekend. De serie zal op bepaalde momenten wel samenkomen met andere Star Wars series, waardoor men middels cross-overs naar een climax van een Star Wars verhaal kan toewerken.

Star Wars: Rogue Squadron – de eerstvolgende Star Wars bioscoopfilm

Daarnaast weten we nu ook definitief dat de aanstaande Star Wars film die we in de bioscoop gaan zien níet een film van Taika Waititi wordt: de titel heet Rogue Squadron en zal worden geregisseerd door Patty Jenkins (Wonder Woman franchise). Rogue Squadron introduceert een nieuwe generatie gevechtsschippiloten die hun strepen nog moeten bewijzen en hun leven wagen in een grensverleggende filmachtbaan. Jenkins geeft aan dat het een levensdroom van haar is om een film te maken over gevechtspiloten, vooral omdat haar vader ook een gevechtspiloot was en tijdens zijn werk om het leven kwam. Star Wars is daarnaast altijd een liefde voor haar geweest; ze is extreem trots dat ze de eerste vrouwelijke Star Wars filmregisseur mag zijn.

Patty Jenkins kondigde de film op haar Twitter-account aan met een mooie video:

Star Wars: Rogue Squadron verschijnt in december 2023 in de bioscoop. Wie de film gaat schrijven en welke acteurs hier een rol in gaan spelen is nog niet bekend.

Taika Waiti

Verder werkt zoals gezegd Taika Waititi nog steeds aan zijn Star Wars film, wat een frisse nieuwe kijk op Star Wars films belooft te worden volgens Kathleen Kennedy. Velen dachten dat 2023 het jaar was dat zijn film zou gaan verschijnen, naar nu blijkt is dat dus niet het geval. Het is daardoor aannemelijk dat deze film het tijdslot van december 2025 zal gaan innemen, maar met het veranderende filmlandschap gezien de ontwikkelingen na een bijzonder jaar als 2020 en het gegeven dat Disney de focus wil gaan verleggen naar hun eigen streamingdienst Disney+ is alles nog onzeker en zullen we de komende jaren nog maar moeten afwachten wanneer deze film écht zal verschijnen. Het is in ieder geval goed om te weten dat de film nog steeds in ontwikkeling is en dat Lucasfilm er vertrouwen in heeft.

Hayden Christensen keert terug als Darth Vader in Obi-Wan Kenobi

De serie omtrent Obi-Wan heeft nu zijn officiële titel te pakken: Obi-Wan Kenobi. Het grootste nieuws was echter toch wel dat niemand minder dan Hayden Christensen (Anakin Skywalker in Attack of the Clones en Revenge of the Sith) zal terugkeren om de rol van Darth Vader te vertolken in de ‘rematch of the century’, waarmee het duidelijk is dat Obi-Wan zijn voormalige pupil nog een keer zal confronteren. De serie speelt zich 10 jaar na Revenge of the Sith af en wordt geregisseerd door Deborah Chow, die dit eerder ook al deed voor Chapter 3 en Chapter 7 van The Mandalorian.

Christensen zelf is verheugd om na 16 jaar terug te keren en opnieuw met Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) te mogen werken. Wanneer Obi-Wan Kenobi zal verschijnen is nog niet bekend. Er werden wel enkele (pre-productie?) beelden vertoond van de serie, maar helaas zijn deze niet openbaar.

Andor

Zoals bekend is er momenteel een serie in ontwikkeling omtrent Cassian Andor (Diego Luna), een agent binnen de Rebellion in de film Rogue One (2016). Inmiddels weten we dat de serie definitief Andor zal heten. Andor wordt beschreven als een spannende spy thriller met een grote cast waarin o.a. Stellan Skarsgard, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller en Genevieve O’Reilly (als Mon Mothma) te zien zullen zijn.

De serie zal 12 afleveringen krijgen en meer dan 200 genaamde personages zullen in de serie voorkomen. Hoewel de opnames enkele weken geleden van start zijn gegaan, zullen we nog minimaal een heel kalenderjaar op Andor moeten wachten: de serie zal in 2022 op Disney+ verschijnen. Tony Gilroy, de man die ook Rogue One heeft helpen afronden, is de bedenker van het verhaal van Andor.

The Acolyte, Lando, Star Wars: Visions en A Droid Story

We wisten dat Leslye Headland aan een Star Wars serie werkte, alleen hadden we nog geen idee waar dat over ging. Naar nu blijkt werkt ze aan de serie The Acolyte, een mystery-thriller. Het wordt de eerste serie die zich in het tijdperk van de High Republic zal gaan afspelen. Opvallend is dat de serie zich aan het eind van dit tijdperk zal afspelen: is Lucasfilm opnieuw van plan om het einde van een tijdperk eerst te laten zien voordat ze verder terug in de tijd gaan, zoals George Lucas ooit met de Star Wars saga deed? Wanneer de serie zal verschijnen en wie hier verder bij betrokken zal zijn is nog niet bekend, wij verwachten dat het nog wel een tijdje zal duren voordat The Acolyte te zien zal zijn.

Verder zal er een kortlopende serie verschijnen omtrent Lando Calrissian, getiteld Lando. Of dit een animatieserie of live-action wordt is niet duidelijk, wel weten we dat Justin Simien (Dear White People) verantwoordelijk zal zijn voor de creatieve input. Vooralsnog dus geen nieuws over een mogelijke terugkeer van Donald Glover (Solo) als Lando Calrissian!

Star Wars: Visions wordt een serie van korte animatiefilms in de stijl van Japanse anime die de reeds bekende Star Wars verhalen in een nieuw jasje hervertellen. In 2021 te zien op Disney+.

In de geanimeerde avonturenfilm A Droid Story beleven C-3PO en R2-D2 samen een avontuur waarin ze een nieuwe Star Wars held zullen ontdekken. Ook over deze productie is nog maar weinig bekend, al lijkt het aannemelijk dat Anthony Daniels al is gevraagd om opnieuw de stem van 3PO in te spreken. Aangezien hij nog niet bij de aankondiging is genoemd houden we wat dit betreft een kleine slag om de arm.

The Bad Batch

Waar we ons wel op korte termijn op kunnen verheugen zijn de stoere troopers genaamd The Bad Batch; deze serie verschijnt binnenkort op Disney+. Lucasfilm deelde vanavond onderstaande trailer, waarin we zien dat de visuele kwaliteit van de serie de hoge standaard die is ingezet met het laatste seizoen van The Clone Wars vrolijk doorzet. Het is nog niet duidelijk wanneer de serie precies verschijnt, maar gezien de bewoording in de tweet verwachten we dat dit in de lente van 2021 zal zijn.

En zo krijgen we op één avond ineens superveel nieuwe Star Wars aankondigingen! Waar kijken jullie het meest naar uit?

Lees verder

Star Wars Awakens is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with STAR WARS, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc., or any of its subsidiaries or its affiliates.