Mandalorian

The Mandalorian seizoen 3 vanaf 1 maart te zien

This is the way

Het hoge woord is eruit: The Mandalorian en Grogu keren vanaf 1 maart terug op Disney+, waarmee de succesvolle Star Wars serie na ruim twee jaar afwezigheid verder gaat.

Natuurlijk kregen we enkele Din Djarin-centrische afleveringen te zien in The Book of Boba Fett, maar voor het echte vervolg op de avonturen die The Mandalorian en The Child in de eerste twee seizoenen beleefden wachten we inmiddels al bijna twee jaar; 18 december 2020 verscheen de laatste en tevens memorabele aflevering “The Rescue”.

Tijdens CCXP, de Comic Con Experience in Brazilië, deelden showrunner Jon Favreau, uitvoerend producent Dave Filoni en hoofdrolspeler Pedro Pascal een speciaal bericht met fans over de hele wereld: The Mandalorian, de eerste Star Wars live-actieserie die debuteerde in 2019, gaat vanaf 1 maart 2023 geheel nieuwe afleveringen in première. Tijdens de D23 Expo van een paar maanden geleden kregen we een eerste teaser trailer van het nieuwe seizoen te zien. Het ligt in de lijn der verwachting dat er nog een uitgebreidere trailer zal verschijnen, volgens sommige geruchten zelfs al rond de Kerst.

Het derde seizoen van The Mandalorian is vanaf woensdag 1 maart te zien op Disney+. Het is nog niet bekend of deze serie eveneens met een dubbele première zal aanvangen, zoals Obi-Wan Kenobi en Andor ook deden. Bij eerdere seizoenen van The Mandalorian was dit in elk geval niet het geval.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!