The Mandalorian Seizoen 2

The Mandalorian seizoen 2 trailer

En daar is hij dan; de langverwachte trailer voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Deze werd vandaag, enkele dagen nadat de eerste afbeeldingen verschenen, gedeeld op het officiële Star Wars YouTube-kanaal.

Din Djarin en the Child zetten hun reis voort, komen oog in oog met vijanden en gaan opzoek naar bondgenoten die ze kunnen helpen op hun tocht door het sterrenstelsel om the Child terug te brengen naar zijn soortgenoten.

De trailer zit vol bekende wezens en schepen zoals Bantha’s, Quarren en X-wings. Maar we zien ook dingen die we nog nooit eerder gezien hebben zoals Gamorreans in een boxring (!), wat nieuwe alien soorten en gezichten en een haven op wat Mon Cala lijkt te zijn, de thuisplaneet van Admiralen Ackbar en Raddus.

Een Tusken Raider op de rug van een Bantha.
Een Tusken Raider op de rug van een Bantha.

Zoals verwacht zien we dit seizoen onder anderen de acteurs Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito terugkeren in hun rollen. Dit seizoen zijn er afleveringen geregisseerd door onder anderen Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez. Showrunner Jon Favreau deed ook dienst als executive producer, net als Dave Filoni, Kathleen Kennedy en Colin Wilson. Karen Gilchrist was co-executive producer.

Het tweede seizoen van The Mandalorian is vanaf vrijdag 30 oktober te zien op Disney+.

The Mandalorian Seizoen 2 Poster
The Mandalorian Seizoen 2 Poster
Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!