Taika Waititi
Foto: Gage Skidmore

Taika Waititi keert niet terug voor seizoen twee van The Mandalorian

Taika Waititi regisseerde de laatste aflevering van het eerste seizoen van de succesvolle Disney+ serie The Mandolorian. De aflevering werd door veel fans, net als de gehele serie, erg gewaardeerd. Sommigen keken dan ook erg uit naar een mogelijke toekomst rol voor Waititi. In januari gingen de geruchten dat Waititi mogelijk zelfs in de toekomst een eigen Star Was film zou krijgen om te regisseren.

Echter, het tweede seizoen van The Mandalorian is veel dichter in de buurt. Voor sommigen misschien dan ook de hoop om opnieuw een aflevering te zien die door Waititi geregisseerd is. Voor die mensen is er helaas slecht nieuws. Via Instagram Live liet de regisseur namelijk weten dat hij geen enkele aflevering van het tweede seizoen voor zijn rekening heeft genomen. De reden zou zijn dat het schema van The Mandalorian zou hebben gebotst met een ander project waar de regisseur aan werkt, namelijk de film Next Goal Wins.

Over de eventuele film die hij zou mogen regisseren volgens de geruchten is nog niks bekend. Echter, voorlopig zien we niets van Waititi terug in ons geliefde Star Wars universum.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!