The Mandalorian

Nieuwe trailer, poster én regisseurs voor The Mandalorian seizoen 3

Is het al maart?

Over anderhalve maand keren Din Djarin en Grogu terug voor het derde seizoen van The Mandalorian. Daarom is de tijd van promoten officieel gestart door Disney en Lucasfilm.

Zoals je al in onze meest recente HoloNet gemist kon lezen, werd vorige week met een persbericht bekend gemaakt dat er tijdens de rust van de American Footballwedstrijd tussen de Dallas Cowboys en Tampa Bay Buccaneers op ESPN (een zender van Disney) een gloednieuwe trailer getoond zou gaan worden van The Mandalorian, wiens derde seizoen vanaf 1 maart te zien zal zijn op Disney+. Om dit bericht kracht bij te zetten werd een nieuwe poster onthuld waarop we The Mandalorian en Grogu uit een benarde situatie zien ontsnappen.

Hoewel de poster op veel lof kon rekenen, was het uiteraard de trailer waar iedereen naar uit keek. Afgelopen nacht was het dan zover en werd de trailer volledig getoond tijdens de rust van de wedstrijd. We zien bekende planeten, personages en een opzet naar een verhaal dat bijzonder interessant uit kan gaan pakken. De nieuwe trailer is hier beneden te zien.

Als laatste is bevestigd dat Jon Favreau opnieuw de schrijver is van alle acht afleveringen, waarbij Dave Filoni meegeschreven heeft bij twee specifieke afleveringen. Noah Kloor krijgt de mede-schrijver credits voor één aflevering. De afleveringen worden geregisseerd door Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey en Bryce Dallas Howard. Waar Famuyiwa, Weathers en Howard terugkeren van vorige seizoenen, is Morrison vooral bekend als een cinematographer die gewerkt heeft aan Black Panther en Mudbound, maar ook een afleveringen van The Morning Show en American Crime Story heeft mogen regisseren. Lee Isaac Chung is een Academy Award-genomineerde filmmaker die verantwoordelijk was voor Minari terwijl Peter Ramsey één van de makers achter Spider-Man: Into the Spider-Verse is en ook meewerkt aan het komende Ahsoka.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!