Star Wars live-action tv-serie heet ‘The Mandalorian’

Jon Favreau heeft woensdag via Instagram nieuwe details gedeeld over zijn opkomende tv-serie, die ‘The Mandalorian’ gaat heten. Favreau is schrijver en producent van de serie.

In maart maakte Lucasfilm bekend dat Favreau een nieuwe Star Wars-serie gaat produceren. “If you told me at 11 years old that I would be getting to tell stories in the Star Wars universe, I wouldn’t have believed you. I can’t wait to embark upon this exciting adventure”, sprak hij destijds.

Wat voor soort persoon het hoofdpersonage zal worden, wordt vrij duidelijk uit de titel. Het verhaal zal draaien om een eenzame revolverheld (‘lone gunfighter’). Dit nog onbekende figuur opereert in de buitenste delen van het universum, ver buiten het bereik van de New Republic.

De serie vindt plaats tussen de ondergang van de Empire en de opkomst van de First Order. Deze informatie deelde Favreau vannacht op Instagram:

Lucasfilm maakte via StarWars.com al bekend dat ‘The Mandalorian’ te kijken zal zijn via het aankomende streaming-platform voor Disney. Daarbij zouden meerdere live-action Star-Wars series in productie zijn voor dit nieuwe platform, maar meer is niet bekend over deze series.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!