Klassieke premiejagers in The Mandalorian

Onze lekkende collega’s van Making Star Wars hebben een goede vinger op de pols bij The Mandalorian. Eerder berichtten ze o.a. al dat Pedro Pascal de hoofdrol zou vertolken en dat de serie over een Mandalorian zou gaan. Nu hebben ze weer iets op de set gespot dat fans van Empire Strikes Back een plezier zal doen. De klassieke premiejager IG-88 zal namelijk te zien zijn in een paar spectaculaire actiescènes! Ook is er een figurant gezien die wel erg op IG-88’s collega Bossk lijkt… Lees hier MSW’s volledige verslag.

Volgens MSW’s Jason Ward zal IG werkzaam zijn als handlanger van de Droid Gotra. Deze criminele organisatie is al in een aantal media naar voren gekomen: TarkinLast ShotDoctor Aphra… En nu zullen de criminele robots dus op je beeldscherm te zien zijn.

De Droid Gotra is ontstaan uit een groep gevechtsdroïden uit de Clone Wars. Na het einde van de oorlog heeft de Empire geprobeerd deze robots uit de roeien, maar dit is niet helemaal gelukt. Sinds het ontstaan hebben allerlei vrij denkende droids zich bij de groep gevoegd, waaronder dus schijnbaar IG-88.

The Mandalorian zal begin 2020 verschijnen op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney. De serie wordt geproduceerd onder leiding van Jon Favreau. De cast bestaat uit Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog, en Nick Nolte. De serie speelt zich af tussen Return of the Jedi en The Force Awakens.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!