Disney Gallery

Disney Gallery: The Mandalorian seizoen 2 verschijnt op 25 december

Eerder dit jaar verscheen een wekelijkse show genaamd Disney Gallery: The Mandalorian op Disney+, een making-of documentaire omtrent de gelijknamige Star Wars live-action serie. Volgende week verschijnt alweer de documentaire voor seizoen 2 en in tegenstelling tot de vorige keer betreft het ditmaal slechts een eenmalige special van een uur.

Disney+ brengt kijkers opnieuw achter de schermen van The Mandalorian in de special Making of Season Two, die op 25 december in première gaat op de streamingdienst.

In deze nieuwe aflevering van Disney Gallery: The Mandalorian bieden filmmakers en cast ongekende toegang tot de beslissingen en innovaties over het vertellen van verhalen die in het tweede seizoen van de met een Emmy Award bekroonde serie voorbij kwamen. Met meeslepende opnames op de set en zeldzame inzichten van de cast en crew verkent deze speciale documentaire de productie van alle 8 afleveringen in seizoen twee – van de vroege concept art tot de baanbrekende technologie die in de serie werd geĂŻntroduceerd.

De special genaamd Making of Season Two gaat op vrijdag 25 december in première en wordt alleen gestreamd op Disney+.

Disney Gallery
Disney Gallery: The Mandalorian gaat verder en verschijnt op 25 december op Disney+
Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!