Christoper Lloyd

Christopher Lloyd heeft een rol in The Mandalorian

Back to the galaxy far, far away...

Via The Hollywood Reporter is bekendgemaakt dat Christopher Lloyd, vooral bekend als Dr. Emmett Brown in de Back to the Future trilogie, een gastrol te pakken heeft gekregen in het aankomende seizoen van The Mandalorian.

Zoals altijd is niet bekendgemaakt in wat voor rol en hoedanigheid we Lloyd zullen gaan zien, maar de sci-fi veteraan (die ook als Klingon-slechterik Commander Kruge te zien was in Star Trek) zal volgens The Hollywood Reporter waarschijnlijk in een gastrol te zien zijn.

Naast deze nieuwe casting zouden we ook Axe Woves, Moff Gideon en Greef Karga gaan terugzien in het derde seizoen van The Mandalorian. De opnames van dit derde seizoen staan op het punt om afgerond te worden, wat een release in het late najaar van 2022 of het vroege voorjaar van 2023 aannemelijk maakt. Vooralsnog kunnen Star Wars fans eerst vooruitkijken naar de release van Obi-Wan Kenobi op 25 mei, waarvoor laatst een eerste teaser trailer verscheen. Verder krijgen we in de nazomer nog Andor te zien, de spy thriller serie die als prequel van Rogue One dient.

Wat vinden jullie ervan dat er zoals bij Christopher Lloyd vaker bekende acteurs uit andere franchises voor een gastrol naar Star Wars series worden gebracht? Laat je mening horen in de gezellige Nederlandstalige Star Wars community!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!