Boba Fett-spinoff volledig van de baan, Lucasfilm focust op The Mandalorian

De Boba Fett-spinoff is volledig van de baan. In plaats daarvan wil Lucasfilm zich focussen op de productie van Jon Favreau’s serie The Mandalorian.

Dat meldt Emmy-award winnende journalist Erick Weber vrijdag op Twitter. Kathleen Kennedy heeft dit zelf tegen hem gezegd, blijkt uit de tweet.

Weber sprak Kennedy aan toen zij een feest van Ryan Coogler, de regisseur van Black Panther, verliet. Weber hoopte meer te weten te komen over de veelbesproken mogelijke Boba Fett-film, maar kreeg dit antwoord terug.

De geruchten over de Boba Fett-spinoff deden al een tijd de ronde, en in mei van dit jaar werd gemeld dat James Mangold (Logan, Walk the Line) deze stand-alone film zou gaan regisseren. Het script zou geschreven worden door Mangold en Simon Kinberg (X-Men, Star Wars Rebels).

Jon Favreau gaf op 4 oktober meer details over zijn aankomende serie. “The Mandalorian” zal een eenzame revolverheld volgen in de buitenste delen van het Star Wars-universum. Het speelt zich af na de val van de Empire en voor de opkomst van de First Order. De serie wordt gemaakt voor het aangekondigde streaming-platform van Disney zelf. Hier zouden ook meer live-action Star Wars-series voor worden gemaakt.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!