Gerucht: Temuera Morrison speelt Boba Fett in The Mandalorian

Temuera Morrison zal Boba Fett gaan spelen in The Mandalorian, schrijft The Hollywood Reporter vrijdag op basis van nog onbekende bronnen. Het is nieuws is nog niet officieel bevestigd, maar The Hollywood Reporter is stellig. Morrison was in de prequels te zien als Jango Fett en vele duizenden clones.

Waren de tentakels van de Sarlacc niet sterk genoeg? Gaat The Mandalorian flashbacks laten zien? Dat alles is nog niet duidelijk, maar volgens The Hollywood Reporter komt de beruchte premiejager naar het tweede seizoen van The Mandalorian.

Boba Fett zou een kleine rol gaan spelen in het tweede seizoen van de Disney+-serie. Wel houdt The Hollywood Reporter een slag om de arm: aangezien Morrison het gezicht was van een clone-leger, kan het ook zijn dat de acteur een andere kopie van Jango Fett speelt. Aan het eind van de vijfde aflevering van het eerste seizoen zien we dat iemand naar Fennec Shand toeloopt, volgens sommigen was dit de hint dat Fett inderdaad nog leeft.

De premiejager kwam voor het eerst voor in The Empire Strikes Back in 1980, toen Jeremy Bulloch hem speelde. Jason Wingreen leverde de stem van Fett, maar bij een latere remaster sprak Morrison Boba’s enkele zinnetjes opnieuw in.

Morrison is naar verluidt niet het enige populaire personage dat naar de serie komt: eerder kwam het gerucht naar buiten dat Rosario Dawson een live-action versie van Ahsoka Tano zou gaan spelen in het nieuwe seizoen. Dit blijft vooralsnog onbevestigd.

Het tweede seizoen van The Mandalorian staat gepland voor release in oktober.

Foto: WikimediaCommons/US Embassy(CC BY 2.0)

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!